Най-новите филми онлайн с описание и плейър за гледане без регистрация

Новият трейлър на Хобитът 3 !От няколко дни, Warner Bros. започнаха да пускат поетапно различни снимки и постери към своята продукция Хобитът: Битката на Петте Армии. Най-накрая се случи и най-очакваното от всички фенове, а именно пускането на трейлър към кинопродукцията.Филмите за 2017 стават все по интересни и избиват рибата в бокс офиса.
Филмът обещава да донесе епичното заключение на приключенията на Билбо Бегинс и Бандата на джуджетата водени от Торин. След връщането на земите си в свой ръце, бандата ще отключи и пусне смъртоносна сила, която ще застраши целия свят. Разярените чудовища разпръскват разрушението си върху беззащитните мъже, жени и деца, които живеят е Лейктаун. Това няма да е най-лошото, то тепърва предстои. Невиждани досега, освен от магьосника Гандалф, най-страшният враг Саурон изпраща своите тъмни легиони в тайна и подла атака в полите на Самотната Планина. Тъмнината се разраства правопропорционално на разрастващия се конфликт. Расите на Джуджетата, Елфите и хората трябва да решат. Да се обединят или да бъдат разрушени? Билбо ще се озове в люта битка за своя живот и за живота на своите приятели във великата Битка на Петте Армии. Бъдещето на всички зависи от нейния изход!
Миналия месец стана ясно, че кулминацията на новия Хобит 3 ще е 45-минутна битка, която ще се състои в Самотната Планина. Докато чакаме датата 18 декември, за да видим всичко както трябва, можем да се наслаждаваме само на трейлъра, който може да видите тук и сега:

1228
-
100%
Rates : 3
Последно добавени филми