НОВИ ФИЛМИ ONLINE 2017
Знаем че има различни хора, когато стане дума за филми. Някои се причисляват към така наречените киномани, и веднага щом някой филм излезе на големия екран, искат да го видят. Има и такива, които обаче далеч не се вълнуват от филми, но това не означава, че не гледат – напротив, само че те не търсят целенасочено определен филм, а просто, случайно попадайки на някой, сядат и гледат. Различия в предпочитанията има, и когато става дума за жанровете – някои предпочитат комедии, други екшъни и трилъри, трети умират за уестърни, други обожават романтичните филми, пети предпочитат фантастика, и т.н.

Тук обаче няма да говорим за филмовите жанрове, а за най-новите филми от 2016 година. Киноманиаците със сигурност следят и знаят кои са най-касовите филми за настоящата година. Останалите обаче, които обичат да гледат нови филми, но не се интересуват на всяка цена кои са най-новите, не са информирани относно това, дали даден филм си струва да бъде изгледан. Те обикновено търсят такава информация от близки и приятели, или пък в интернет форумите.
Нека не забравяме и децата – те са едни от най-големите киноманиаци. За едно дете е напълно достатъчно, докато гледа детско по телевизията, да види реклама на нов анимационен филм. После се започва едно молене, едни уговорки – „Мамо, кога ще ме заведеш да гледам този филм?”, „Мамо, обещавам, че ще бъда много послушен, само ме заведи да гледам филма!”, и все неща от този род. Някои родители обаче, макар и да нямат време или възможност да заведат детето си на кино, за да гледа новата анимация, са намерили начин да угодят на своите деца. Просто изчакват няколко дни след премиерата на въпросния филм, и тогава намират филма в торент сайтовете, свалят го, и го пускат на децата си. Повечето, да не кажем и всички анимационни филми, са озвучени с бг аудио, така че, дори и най-малките могат да ги гледат, разбират и да им се наслаждават.
Не само децата обаче обичат да гледат филми озвучени на български. Никой няма да отрече, че е много по-приятно, и много по-пълноценно се наслаждава на филма, ако той е с бг аудио. Не че филмите със субтитри са лоши, но четенето им отнема време, понякога дори не можем да изчетем цялата реплика, изпускаме сцени от филма, докато четем субтитри, а освен всичко това, натоварваме очите си доста. За това и повечето хора предпочитат да гледат най-касовите филми, по възможност с бг аудио.
За да не звучи като реклама, ние няма да Ви споменаваме заглавията на най-новите филми за 2016 година. Вие сами може да ги намерите – достатъчно е само да потърсите нужната информация в интернет.