Монтана – Montana 2016

1812
-
100%
Rates : 7

Montana-onlain-filmi.net_-203x300
Бивш сръбски боец и четиринадесет годишен хлапак се изправят срещу криминална организация. По време на обучението си в тънкостите на убийствата, младежа разбира смисъла са дружба, чест и уважение.

Новите филми-Черната Пантера 2 потвърдена! Ще видим филма през 2017 година!По време на медийно събитие в Ел Капитан Тиатър в Холивуд, Марвел Студиос обявиха, че Чадуик Боусман ще играе главната роля в „Черната Пантера“. Актьорът ще се присъедини към Робърт Дауни Джуниър и Крис Еванс на сцената на „Капитан Америка: Гражданска война“. Това бе разкрито от Кевин Фейдж в събитие „Въпроси и отговори“ след презентацията на ролята.

Освен това бе разкрито и, че премиерната дата на филма ще е наистина 3 ноември 2017 година. Ето и логото и концепцията на филма, които бяха разкрити по време на същото събитие в Холивуд.

Развълнувани ли сте от това, което предстои да се случи? Истината е, чеMarvel са тръгнали в правилната посока и въобще не смятат да се спират пред нищо и никого. Те ще пометат всичко по пътя си, за да ни завладеят с още много супергеройски филми, които както вие виждате, са доста успешни. Става на въпрос за нещо голямо, спекулациите около различни нови филми започват да се потвърждават една по една.

Освен това се говори и, че скоро Marvel ще започнат работа по още продукции, които ще са част от идеята им за кросплатформени филми, рамо до рамо с „конкурентите“ им в комикс индустрията.

Последно добавени филми