www.filmi2k.pro 2016

В съвременното ни ежедневие, почти няма човек, който да не използва компютър и интернет. Причината за това е, че глобалната мрежа предлага не само възможност за бърза и лесна комуникация с хора от всички краища на света, но и ред други неща. Така например, когато нещо Ви интересува, просто отваряте някой търсачка, изписвате ключовата фраза, за която търсите информация, и сред върнатите резултати със сигурност ще намерите точно онова, което Ви трябва. Освен това, в интернет има специализирани торент сайтове, от които може да сваляте филми, музика, игри и други. Именно за един такъв сайт ще говорим сега – www.filmi2k.pro.
Едва ли има интернет потребител, който да не е чувал, и да не е използвал този сайт. Това е един от най-големите торент тракери, в който може да намерите най-новите филми, озвучени с бг аудио. По принцип, не е от голямо значение дали даден филм ще е озвучен на български, или ще бъде със субтитри. Съгласете се обаче, че е доста по-приятно, когато гледате даден филм, той да е с бг аудио. Защо? Защото, докато четете субтитрите, често изпускате част от сцените във филма. Освен това, четейки репликите на героите, Вие натоварвате зрението си, случва се, и да пропуснете някоя реплика, от където пък губите връзката и смисъла на филма. Ето защо, за повечето хора е по-добре, когато търсят даден филм, да успеят да го намерят с бг аудио.
Най-новите филми от 2016 година също са достъпни за свободно сваляне в filmi2k.pro. По-голямата част от тях са с бг аудио, което дава възможност на потребителите да се насладят на филма изцяло, без да отвличат вниманието си от действието, за да четат субтитрите.

www.filmi2k.pro

www.filmi2k.pro

Ако сте от хората, които държат да гледат всички нови филми, filmi 2k.PRO е точно за Вас. Просто трябва да отворите сайта, и в търсачката му да напишете заглавието на филма, който търсите. Ако пък не търсите нещо конкретно, когато отворите сайта и кликнете върху бутона „Торенти”, ще Ви излязат най-новите филми, които са добавени в сайта. От там може да разгледате и да се изберете филмите, които искате да гледате. И ако искате предварително да знаете, дали желания филм е с бг аудио или със субтитри, погледнете иконките от дясната страна на заглавието. Ако иконката представлява развяващ се български флаг, значи филма е с български субтитри. Ако пък иконката представлява слушалки, в които има българското знаме, значи филма е с бг аудио. Друг начин да разберете какво е аудиото на филма преди да го свалите, е като отворите торента да прочетете информацията за него – там също е написано какво е аудиото на филма, и дали има субтитри или не.

Сайтът FILMI2K.PRO е лесен за използване, така че не се колебайте да се регистрирате, и да започнете да се наслаждавате на любимите си филми, озвучени на български език.

2170
-
100%
Rates : 4
Последно добавени филми